Pidä vatsasi kunnossa matkalla!

homeopaatti-lomalle-mukaan-vatsavaivoihin

Älä hukkaa perheei kallisarvoisia lomapäiviä sairastamiseen.

Usein näin kuitenkin käy. Yleisimmin syypää on turistiripuli, joka on tavallinen vaiva etenkin matkustettaessa etelän kuumissa maissa.

Viikon turistimatkaan osallistuvista suomalaisista 20–60 prosenttia saa Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa ripulin. Euroopan puoleisissa Välimeren maissa sairastuu keskimäärin 10–20 prosenttia.

Tavallisia turistiripulin oireita ovat ripuli, ihon kuumotus, päänsärky, vatsakipu ja pahoinvointi. Kaikki sellaisia vaivoja, joita ilman rantatuolissa on paljon mukavampi istuskella.

Tautia voit kuitenkin tehokkaasti ehkäistä muutamalla helpolla keinolla:


1. HUOLEHDI KÄSIHYGIENIASTASI

Muista pestä kätesi aina ennen ateriointia tai puhdista ne käsidesillä.

2. KATSO MITÄ SYÖT

Vältä majoneesi- ja maitopohjaisia ruokia, kylmänä tarjoiltavaa kalaa ja äyriäisiä, pesemättömiä kasviksia ja hedelmiä. Varo myös vesijohtovettä, juo vain pullovettä.

3. KÄYTÄ MAITOHAPPOBAKTEEREJA

Parhaan tehon maitohappobakteereista saat irti, kun aloitat niiden käytön viikkoa ennen lähtöä matkalle ja syöt niitä jokaisena lomapäivänä. Jatka käyttöä myös ainakin viikon paluun jälkeen.

Vicolon -maitohappobakteereissa on tasapainoinen kanta tutkituimpia bakteerikantoja ja vielä lisänä arvokkaat Spiruliina- ja Chlorella -levät. Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton!

4. PIDÄ HOMEOPAATTISET VALMISTEET MUKANASI

Homeopatia on tehokas ja luonnonmukainen apu äkillisiinkin vatsa- ja suolisto-oireisiin. Pidä nämä kolme valmistetta aina mukanasi - perheesi hyödyksi:

 • Nux Vomica
  Pitkittynyt jännitys tai stressi. Liiallinen määrä kahvia tai alkoholia. Ummetus, ilmavaivat, pahoinvointi. Oireisiin saattaa liittyä päänsärkyä. Vauvojen ummetus (+sulphur). Aikuisten krapulaan!
 • Chelidonium
  Rauhoittaa suolistoa ja tehostaa maksan puhdistavaa toimintaa.
 • Arsenicum Album
  Pahanhajuinen ripuli, pahoinvointi, oksentaminen. Levoton, potilas, jonka vatsa on herkkä kosketukselle. Lämmin kääre auttaa. Polttavat kivut. Jano, mutta vain vähän kerrallaan. Ruokamyrkytys!

Kauniita ja aurinkoisia lomapäiviä toivottavat

Arnican Homeopaatit

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista ja niiden käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

Ajanvaraus:          040 - 718 1893 

 • puhelinkonsultointi
 • ZOOM -videovastaanotot

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Nämä nettisivut on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.

 


Ajanvaraus

Homeopatia ajanvaraus - Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Pori, HämeenlinnaAJANVARAUS
040-718 1893