Toimitusehdot / Asiakkaan Vakuutus

 

1. Yleistä

Seuraavia ehtoja ja asiakkaan vakuutusta sovelletaan Homeopatiakeskus Arnica:n ja sen asiakkaiden verkkokaupan kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä, sekä kaikissa muissa palveluissa (vastaanotot). Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Homeopatiakeskus Arnica:lle. Rekisteröitymällä Arnica Kanta-asiakkaaksi tilaat myös Arnica -uutiskirjeen.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Verkkosivustolla www.homeopaatti.com annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivuston tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Sivusto on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.

Potilasturvallisuuslain mukaisesti homeopaattisia valmisteita ei tule käyttää pääasiallisena hoitona seuraavissa:

  • tartuntatautilakiin kuuluvia tauteja (HIV, tuberkuloosi ja muut)
  • syöpä, diabetes tai epilepsia
  • raskauden tai synnytyksen yhteydessä esiintyvät sairaudet
  • alle 8 vuotiaat lapset

Arnica Homeopatiakeskus käytää tukiohjelmissaan homeopaattisten lääkeainevalmisteiden lisäksi potensoituja yhdistelmävalmisteita ja solumineraaleja. Nämä valmisteet eivät sisälly homeopaattiseen Materia Medicaan, vaan niiden suositteleminen perustuu maailmanlaajuisiin vuosikymmenien mittaisiin positiivisiin käyttökokemuksiin. Näin ollen nämä edellämainitut valmisteet eivät myöskään ole rekisteröityjä homeopaattisiksi lääkeainevalmisteiksi.

 

2. Tilaaminen / Ostaminen

Verkkosivustolta tilaaminen ei edellytä Arnica Kanta-asiakkaaksi rekisteröitymistä. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen, vähintään 18 -vuotias.

Tilauksen jälkeen asiakas saa vahvistuksen tilauksen onnistuneesta maksusta tai laskutuksesta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli jokin tilatuista tuotteista on loppunut varastosta, myyjällä on oikeus lähettää toisen valmistajan vastaava tuote. Tilaukset lähetetään vasta kun kaikki tuotteet ovat saapuneet myyjän varastoon.

 

3. Vakiotilaus

Vakiotilaus kestää 3 tai 6 kuukautta. Vakiotilauksen tekeminen edellyttää Arnica Kanta-asiakkuutta. Vakiotilaus -asiakkaana saat toimitukset suoraan postitse, ilman eri jatkotilausta, ennalta sovituin toimitusvälein (normaalisti 2 kk, mikäli et itse ole tehnyt muutosta toimitusajankohtaan). Valitsemalla maksutavaksesi suomalaiset pankkikortit, saat lähetyksesi ilman toimitus- ja postikuluja. Seuraavien lähetysten Laskun saat kunkin lähetyksen mukana. Ensimmäisen lähetyksen toimitusaika on n. 3 - 14  vrk. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus ensimmäiseen vakiotilaus -toimitukseesi. Vakiotilaus ei ole peruttavissa enää tämän 14 vrk:n jälkeen. Vakiotilauksen edullisuus perustuu määräaikaiseen sitoumukseen (3 tai 6 kk). Palautusajan jälkeisistä aiheettomista palautuksista Arnica:lla on oikeus laskuttaa 19,00 eur. Näin toimitaan myös niissä tapauksissa, joissa asiakas ei ole noutanut lähetystä ajoissa postista ja se palautuu lähettäjälle.

Huomaathan siis, että palautusoikeus ei kata sopimuksen mukaisia yksittäisiä myöhempiä lähetyksiä. Mikäli et nouda lähetystä postista ja se palautuu lähettäjälle, on Arnica:lla oikeus laskuttaa jokaisesta uudelleenlähetyksestä 19,00 EUR.

Toimitamme vain 18 vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille. Emme tee toimituksia ulkomaille.

 

4. Toimituskulut

Verkkokaupassa, sekä puhelin- tai videovastaanottojen yhteydessä tehdyt tilaukset toimitetaan postitse. Toimitusaika on n. 1 - 7 vuorokautta. Kertatilauksissa maksat 7,90 EUR posti- ja toimituskuluja. Saat toimituksen postikuluitta, kun kertaostoksesi ylittää 120 EUR.

 

5. Maksutavat

Voit valita maksutavaksesi suomalaiset pankkikortit, luottokortit tai laskut.

Pidätämme oikeuden ulkoistaa saatavamme. Eräpäivän jälkeen veloitamme huomautuslaskuista 5 EUR, sekä viivästyskoron.

Jos et pysty maksamaan laskuasi ajoissa, ota yhteys asiakaspalveluun ennen laskun erääntymistä, niin sovimme mielellämme maksusuunnitelmasta.

Paytrail -ehdot:

Paytrail on turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. 

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot:

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

6. Luottoraja

Asiakkaan luottoraja on henkilökohtainen ja määräytyy maksettujen ostojen arvojen perusteella. Jos tilauksen arvo ylittää luottorajan, saat tuotteet maksettuasi edelliset laskut.

Pidätämme oikeuden lähettää tilauksen useammassa erässä.

 

7. Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme henkilökunta palvelee sinua mielellään kaikkiin asiakkuutteesi liittyvissä kysymyksissä. Puhelinnumeromme on 040 - 718 1893, palvelemme sinua arkisin klo 10 – 18. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tilaus (at) homeopaatti.com .

Internet-sivujemme osoite on www.homeopaatti.com

 

8. Uutiskirje

Lähetämme verkkoikaupan tilaajille säännöllisen uutiskirjeen. Hyväksymällä toimitusehdot hyväksyt myös uutiskirjeemme tilauksen. Halutessasi voit perua uutiskirjetilauksen klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa "unsubcribe" linkkiä.

 

9. Palautukset / Uudelleen lähetykset

  • Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus vastaanotto- / noutohetkestä alkaen. Palautusoikeutta ei ole tuotteen luonteen johdosta avatuilla tai muuten myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla. Voit palauttaa tuotteen alkuperäisessä paketissa hyvin pakattuna. Liitä mukaan kopio kuitista / lähetteestä sekä kirjallinen ilmoitus palautuksesta. 
  • Arnica:lla on lainmukainen oikeus veloittaa palautuskustannuksena 19,00 eur asiakkaalta. Myös palautusajan jälkeisistä aiheettomista palautuksista Arnica:lla on oikeus laskuttaa 19,00 eur. Näin toimitaan myös niissä tapauksissa, joissa asiakas ei ole noutanut lähetystä ajoissa postista ja se palautuu lähettäjälle. Mikäli asiakas on antanut väärän osoitteen tai puhelinnumeron, eikä siitä syystä kykene vastaanottamaan lähetystä, Arnicalla on oikeus laskuttaa 19,00 eur palautuksesta / uudelleen lähetyksestä.
  • Arnica Homeopatiakeskus (Renical Oy)  

 

Arnica Homeopatiakeskus on toiminut Suomessa v. 1986 lähtien auttaen kymmeniä tuhansia ihmisiä hyötymään homeopatiasta ja pehmeästä terveydenhoidosta.

Tietosuojaseloste löytyy täältä! 


Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

Arnica Homeopatiakeskus

Tietäjäntie 2, Tapiola

02130  Espoo