”Vatsani rauhoittui parissa viikossa” – Onko probiooteista todella apua?

homeopaatti-lomalle-mukaan-vatsavaivoihin

 

Kiusallinen ärtyvän suolen oireyhtymä on suomalaisilla yleinen vaiva, johon moni etsii helpotusta probiooteista.

Probiootit nousivat puheenaiheeksi, kun urheilulääkäri Pippa Laukka kirjoitti Helsingin Sanomissa löytäneensä niistä avun vatsaoireisiinsa, jotka olivat kestäneet vuosikausia.

 

 

 

HYÖDYN PITÄISI NÄKYÄ PARISSA VIIKOSSA, SANOO ASIANTUNTIJA

"Vähättelin vatsavaivojani vuosia, kunnes päätin kokeilla probiootteja. Vatsani rauhoittui parissa viikossa ja samalla hävisivät päänsäryt. Moni toimii väärin karsiessaan ruokavaliosta vatsaa ärsyttäviä ruoka-aineita, kun oikeampi tapa olisi rauhoittaa suoliston bakteerikanta, jolloin vatsa alkaisikin sietää näitä ruokia paremmin", Laukka kirjoitti.

 

PROBIOOTIT ITSEHOITONA

Probiootit ovat apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa myytäviä lisäravinteita, joita käytetään muun muassa matkaripulin ja antibioottiripulin ehkäisyyn sekä erilaisten vatsavaivojen lievittämiseen.

Probiootteja tutkiva Turun yliopiston dosentti Samuli Rautava ei tyrmää kokeiluja vatsavaivoihin, jos niiden on todettu olevan toiminnallisia eikä jostakin sairaudesta johtuvia.

– Kun sairaudet on suljettu pois, probiootteja voi totta kai itsehoitona kokeilla. Tällä hetkellä paras näyttö on olemassa siitä, että lapsella akuutin ripulin kesto lyhenee noin päivällä ja antibioottiripulin riski vähenee noin puoleen.

 

MISTÄ SAAN LISÄTIETOJA?

Lisätietoja maitohappobakteerien ominaisuuksista ja niiden käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

 

AJANVARAUS:          040 - 718 1893 

  • puhelinkonsultointi
  • ZOOM -videovastaanotot

 

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Nämä nettisivut on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.

 


 

 

 

OSTA 4 MAKSA 3!

VILOX 30 Tabl

VILOX 30 Tabl

OSTA 4 / MAKSA 3 ! VILOX -ravintolisä on kehitetty Itävallan ja Saksan välisellä...

Lue lisää...

VICOLON 30

VICOLON 30

VUODEN 2022 MENESTYSTUOTE ! 8 mrd maitohappobakteeria + CHLORELLA + SPIRULINA Vicolon on kehitetty Saksan...

Lue lisää...

Ajanvaraus

Homeopatia ajanvaraus - Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Pori, HämeenlinnaAJANVARAUS
040-718 1893