SCHUSSLER SOLUMINERAALI NRO 10Schussler Solumineraalit / nrot 1-12
PDFTulosta

6. SCHUSSLER KALIUM SULPHURICUM

SOLUMINERAALI /
Astma, Iho, Maksa, Reuma
Array
Hinta sis.verot25,50 €
Hinta / kg:
Alennus -3,60 €
Myyntihinta 21,90 €
Kuvaus

Saksalaisen lääkäri-homeopaatin ja biokemian isän Dr.Schüsslerin kehittämät solusuolat ”Schüsslersalze = Lebenssalze” eli elämänsuolat ovat funktionaalisia kivennäisainevalmisteita.

 

MIKSI KÄYTTÄÄ KALIUM SULPHURICUMIA ?

Kaliumsulfaatti hoitaa erityisesti maksaa ja ihoa. Kaliumsulfaatti osallistuu hapen kuljettamiseen, aktivoi solun aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumiseen. Tukee laskimoverenkiertoa ja maksan toimintaa. Käytetään kroonistuneiden vaivojen tukihoitona. 

Voidaan käyttää tulehdusten kolmannessa vaiheessa, mikä onkin jo alkua paranemiselle. Tämä sairaudesta toipumisvaihe on usein kaikista hitain. Esimerkiksi flunssa on melkein kadonnut, mutta tukkoisuutta on edelleen ja nenän erite saattaa olla paksua ja keltaista.  

Kaliumsulfaatti on erinomainen Ihottumien hoitamiseen, erityisesti hilseilevään ihottumaan. Sei ehkäisee myös luomien ja pisamien syntymistä iholle. 

  

VAIKUTUSALUEITA: 

 • Astma
 • Atooppinen ihottuma
 • Ihottumaan ja ihon hilseily
 • Laskimoverenkierto
 • Luomet, Pisamat
 • Maksan ongelmat
 • Niveltulehdukset, Reuma
 • Psoriasis
 • Flunssa
 • Tulehduksen 3. vaihe

 

Akuuteissa vaivoissa solusuoloja voi ottaa tiheämmin ja enemmän tarpeen sekä oireiden helpottumisen mukaan. Tabletit sulaa suussa tai ne voi myös liuottaa veteen ja nauttia kulauksittain, jolloin niiden imeytyvyys on monesti nopeampaa ja tehokkaampaa.

Solusuoloilla ei ole todettuja sivuvaikutuksia.

 

SOLUSUOLAT – MINERAALEJA SOLUILLE

”Mineraalien tasapaino elimistössämme on edellytys sille, että voimme hyvin ja näytämme terveiltä” – lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler

Solu on kehon pienin rakennuspaikka. Koosta ja iästä riippuen ihmisen elimistö koostuu 10-100 miljardista solusta. Terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Schüsslerin kehittämä teoria oli aikanaan tieteellisesti ajan hermoilla, koska tiedemies Virchow (1821-1902) oli juuri tutkimuksissaan todennut, että sairaudet kehittyvät soluissa. Samaan aikaan lääkäri Moleschott (1822-1893) löysi elintärkeät mineraaliaineet. Virchowin oivallusta laajennettiin toteamuksella, että solun mineraalien epätasapaino myös sairastuttaa solun. Schüssler teki tästä johtopäätöksen, että ihmisten sairauksia voitaisiin hoitaa solujen mineraalipuutoksia korjaamalla ja tasapainottamalla. Tätä tarkoitusta varten mineraaliaineet hierretään ja laimennetaan (potensoidaan), jolloin elimistön on helpompi hyödyntää niitä. Schüssler käytti kehittämiään solusuoloja vuosikymmeniä menestyksekkäästi lääkärin työssään ja solusuolat ovat tänäkin päivänä laajassa käytössä.

 

Annostus:              2 - 6 pilleriä 1 - 3 kertaa vuorokaudessa, tai terapeutin ohjeiden mukaan.

Pakkauskoko:       n. 250 pilleriä

Säilyvyys:              Säilyy huoneen lämmössä

Sisältö:                  1 pilleri sisältää ruokosokeria ja kaliumsulfaattihierrettä <0,01%

Huomautus:          Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

 

HENKILÖKOHTAINEN KONSULTAATIO ?

Valmisteet ovat saavuttaneet suosiota ja arvostusta maailmanlaajuisesti tarkoin ja huolella valittujen raaka-aineidensa johdosta.

Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja sen käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

Ajanvaraus:          040 - 718 1893 

 • puhelinkonsultointi
 • ZOOM -videovastaanotot

 

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Nämä nettisivut on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.