SCHUSSLER SOLUMINERAALI NRO 10Schussler Solumineraalit / nrot 1-12
PDFTulosta

3. SCHUSSLER FERRUM PHOSPHORICUM

SOLUMINERAALI
Immuunipuolustus, Flunssa
Array
Hinta sis.verot25,50 €
Hinta / kg:
Alennus -3,60 €
Myyntihinta 21,90 €
Kuvaus

Saksalaisen lääkäri-homeopaatin ja biokemian isän Dr.Schüsslerin kehittämät solusuolat ”Schüsslersalze = Lebenssalze” eli elämänsuolat ovat funktionaalisia kivennäisainevalmisteita.

 

MIKSI KÄYTTÄÄ FERRUM PHOSPHORICUMIA ?

Ferrum phosphoricumia käytetään erityisesti nuhan/kurkkukivun/flunssan ensioireisiin. Voidaan käyttää flunssan ja influenssan aikana lievittämään oireita. Vahvistaa immuunipuolustusta. Puutos aiheuttaa väsymystä ja anemiaa sekä vastustuskyvyn alenemista.

 

Ferrum phosphoricum on solumineraalien Arnica, jota voidaan käyttää tukihoitona haavojen ja ruhjeiden hoitamisessa. Ferrum phosphoricum eli rautafosfaatti on tärkeä hemoglobiinin ainesosa, lisää solujen hapenottokykyä. Se lisää myös lihasten hapenottokykyä parantaen urheilusuoritusta ja lihasvoimaa.  

VAIKUTUSALUEITA: 

  • Anemia
  • Nuha, flunssa, influenssa
  • Kurkkukipu
  • Raudanpuutos
  • Tulehdukset
  • Vastustuskyky
  • Väsymys
  • Ravintoaineiden imeytyminen

 

Akuuteissa vaivoissa solusuoloja voi ottaa tiheämmin ja enemmän tarpeen sekä oireiden helpottumisen mukaan. Tabletit sulaa suussa tai ne voi myös liuottaa veteen ja nauttia kulauksittain, jolloin niiden imeytyvyys on monesti nopeampaa ja tehokkaampaa.

Solusuoloilla ei ole todettuja sivuvaikutuksia.

 

SOLUSUOLAT – MINERAALEJA SOLUILLE

”Mineraalien tasapaino elimistössämme on edellytys sille, että voimme hyvin ja näytämme terveiltä” – lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler

Solu on kehon pienin rakennuspaikka. Koosta ja iästä riippuen ihmisen elimistö koostuu 10-100 miljardista solusta. Terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Schüsslerin kehittämä teoria oli aikanaan tieteellisesti ajan hermoilla, koska tiedemies Virchow (1821-1902) oli juuri tutkimuksissaan todennut, että sairaudet kehittyvät soluissa. Samaan aikaan lääkäri Moleschott (1822-1893) löysi elintärkeät mineraaliaineet. Virchowin oivallusta laajennettiin toteamuksella, että solun mineraalien epätasapaino myös sairastuttaa solun. Schüssler teki tästä johtopäätöksen, että ihmisten sairauksia voitaisiin hoitaa solujen mineraalipuutoksia korjaamalla ja tasapainottamalla. Tätä tarkoitusta varten mineraaliaineet hierretään ja laimennetaan (potensoidaan), jolloin elimistön on helpompi hyödyntää niitä. Schüssler käytti kehittämiään solusuoloja vuosikymmeniä menestyksekkäästi lääkärin työssään ja solusuolat ovat tänäkin päivänä laajassa käytössä.

 

Annostus:              2 - 6 pilleriä 1 - 3 kertaa vuorokaudessa, tai terapeutin ohjeiden mukaan.

Pakkauskoko:       n. 230 imeskelypilleriä

Säilyvyys:              Säilyy huoneen lämmössä

Sisältö:                  1 pilleri sisältää ruokosokeria ja ferrumfosfaattihierrettä > 0,01%

Huomautus:          Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

 

HENKILÖKOHTAINEN KONSULTAATIO ?

Valmisteet ovat saavuttaneet suosiota ja arvostusta maailmanlaajuisesti tarkoin ja huolella valittujen raaka-aineidensa johdosta.

Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja sen käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

Ajanvaraus:          040 - 718 1893 

  • puhelinkonsultointi
  • ZOOM -videovastaanotot

 

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Nämä nettisivut on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.