Takaisin: Aineenvaihdunta
homeopaattinen ärtyvä suoli -tukiohjelma, suolisto-oireet, turvotus, paksusuolen tulehdus, ilmavaivat, vakiotilausÄrtyvä Suoli -tukiohjelma on erinomainen ratkaisu useisiin suolisto-oireisiin
PDFTulosta

ÄRTYVÄ SUOLI -tukiohjelma 6kk

SÄÄSTÄ -42% !!
Array
Hinta sis.verot85,90 €
Hinta / kg:
Alennus -36,10 €
Myyntihinta 49,80 €
Kuvaus

ARNICAN HOMEOPAATTIEN KEHITTÄMÄ TUKIOHJELMA

Turvottaako ?, Ilmavaivoja ? ... Vaivaako ärtynyt suoli ?

Ärtyvän suolen oireyhtymä, IBS, vanhalta nimeltään ärtynyt paksusuoli, on toiminnallinen vatsavaiva. Tämä tarkoittaa sitä, että suoli oireilee, mutta suoli on sinänsä terve ja normaali.

Arnican Homeopaatit ovat hoitaneet menestyksellisesti suolisto-oireita yli 30 vuoden ajan vastaanotoillaan. Yhdistettynä laadukkaaseen probioottiin he ovat nyt muodostaneet tehokkaan ja lempeän tukiohjelman ärtyneen suolen hoitoon. Hoitojakso on 6 kuukautta, mutta positiiviset muutokset ovat huomattavissa jo usein parissa viikossa.

 

MITEN ÄRTYNYT PAKSUSUOLI OIREILEE ?

Ärtyvän suolen oireita ovat vatsakivut, ripuli ja ummetus. Välillä voi olla ummetusta, välillä ripulia, joillakin sama oire toistuu, osalla oireet vaihtelevat. Mahdollinen vatsakipu helpottaa usein ulostamisen jälkeen. Monilla vatsa turpoaa iltaa kohden. Oireena voi olla myös äkillinen tarve ulostaa, tunne, ettei suoli tyhjene kunnolla sekä lima ulosteissa. Vatsaoireiden lisäksi voi olla virtsavaivoja, päänsärkyä, närästystä ja ei-sydänperäisiä rintakipuja. Oireet voivat hävitä välillä ja sitten taas palata.

Oireyhtymään kuuluu vatsakipujen lisäksi suolen toiminnan häiriöitä. Ärtyvän suolen oireet voivat olla samankaltaisia kuin esimerkiksi tulehduksellisten suolistosairauksien tai keliakian. Jos on jatkuvia vatsa- tai suolioireita, kannattaa selvittämää oireiden syyt homeopaatin vastaanotolla

 

MISTÄ ÄRTYNYT SUOLI JOHTUU ?

Syitä ärtyneen suolen oireyhtymään on monia ja ne ovat myös yksilöllisiä. Toisten ihmisten vatsa on herkempi kuin toisten. Suoli voi ärtyä seuraavista asioista:

 

MIKÄ ON VAKIOTILAUS JA MIKSI NIIN EDULLINEN ?

Tilaus on määräaikainen. Postitamme tuotteet automaattisesti kotiisi ilman lisätilauksia 6 kuukauden ajan. Hoitojaksoon siotutuminen mahdollistaa 42% määräalennuksen valmisteiden normaaleihin hintoihin verrattuna !

 

SISÄLTÖ:


1. TOIMITUS:
- tukiojelma 60:ksi päiväksi
- vakiotilausvahvistus
- 2. kk:n lasku (49,80 eur)

2. TOIMITUS:
- tukiohjelma 60:ksi päiväksi
- 3. ja 4. kk:n lasku (99,60 eur)

3. TOIMITUSs:
- tukiohjelma 60:ksi päiväksi
- 5. ja 6. kk:n lasku (99,60 eur)

 

Huomautus:    Valmisteet tulee säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona.